Konferens och event

Välj Varberg som destination för ert företag och anställda. Sommarstaden Varberg bjuder på fantastiska hotell med anpassade konferenspaket, aktiviteter, spa, hav, stränder och restauranger. Kort och gott en utmärkt stad för nästa företagsevent, konferens eller kick-off.

Varbergs Kusthotell

Med närhet till havet och med skräddarsydda företagspaket är Varbergs Kusthotell ett konferenshotell i toppklass. Här finns allt man kan tänkas behöva och lite till. Med 13 konferenslokaler och 157 hotellrum är detta ett hotell vi starkt rekommenderar. 

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Här kan ni välja på en rad olika konferenspaket. Från konferens med helgpension och spa till dagkonferens. Varbergs Stadshotell är centralt beläget med närhet till Varberg station och goda parkeringsmöjligheter. Helt enkelt ett av de bästa konferenshotellen i Halland (dessutom ett fantastiskt hotell för barnfamiljen , bröllop och stadspuls i centrum.)

Hotell Havanna

Kubainspirerade Hotell Havanna har tre nybyggda konferenssalar som passar både små och stora grupper. Det finns även möjlighet att nyttja andra ytor såsom Tornbiblioteket, Kartrummet och hotellets stora uteterasser.

Clarion Collection Hotell Fregatten

Är det havet som lockar är Fregatten ett bra alternativ för nästa företagsresa. Med fyra mötesrum, plats för 85 gäster, är detta ett hotell för små och medelstora företag. Här befinner man sig ytterst nära Varbergs fästning, där rundvandringar kan bokas för större sällskap.

Platser nära havet
(klicka för vägbeskrivning)