Restaurang

Hotellen i Varberg har alla egna restauranger med fantastiskt god mat. Njut av frukostbuffé, a`la carte, japanskt, brunch eller smaker från havet. Här finns allt oavsett smak och tycke oavsett om du är köttälskare, fiskälskare, vegan eller glutenintolerant.

Varbergs Kusthotell

Här slår man sig ner i en avspänd och trivsam miljö. Menyn är komponerad med fokus på hav och säsong samt lokala råvaror. Njut av frukostbuffé, brunch, supémeny eller något på restaurangmenyn alla dagar i veckan, hela året runt.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Här tar köket inspiration från de fyra årstiderna. Med närproducerat i fokus är Varbergs Stadshotells restaurang en favorit hos Hotell Varberg. Miljön och atmosfären är fantastisk (spegelsalen är magisk för bröllop & fest) och dessutom är hotellet direkt anknutet till Nami med otroligt god japansk mat.

Hotell Havanna

Här blandas lokala invånare med resande från alla dess hörn. Restaurangen bjuder på enkla, vällagade rätter med högkvalitativa råvaror. En välbesökt lunchrestaurang för Hotell Varberg när hungern kryper på.

Ästad Vingård

På Ästad Vingård kan man välja bland tre restauranger. Smakbaren i Sinnenas Spa, Logen med lantlig mat som följer årstiderna samt restaurang ÄNG med skandinavisk avsmakningsmeny och en Michelin stjärna i bagaget.

Hotell Gästis

Hotell Gästis restaurang ligger i Ehrenpohlska huset. Här njuter man av lunch och middag. Frukostbuffén dukas upp i Torellska huset vilken är belägen på samma plan som receptionen. En välsmakande frukost i klassiskt svenskt manér ett stenkast från centrum.

Clarion Collection Hotell Fregatten

Vid bokning av rum på Clarion Collection Hotel Fregatten ingår frukost, fika och kvällsmat. Det gör Fregatten unikt bland hotellen i Varberg. Njut av en frukost med stort utbud av ekologiska produkter, kaffe och bulle till fika samt en välsmakande varmrätt på kvällen. 

Hotell Fregatten meny

För att veta mer om Fregatten Varberg meny så besök hotellets webbplats. Här finns mer information om vad som serveras vid frukost samt på kvällen.