Hund

Att ta med sig hunden på sin weekend eller långsemester i Varberg är självklart trevligt. Promenera längs havet och bada med hunden på tredje vik nere på Getterön. En badstrand där hundar tillåts att springa på stranden och simma runt ute i havet.

Clarion Collection Hotell Fregatten

Hotell Fregatten tillåter hundar att vistas på hotellet. Priset är 300 kr för en hund och har man med sig fler hundar är priset 400 kr. För personer med ledarhund och som kan visa upp legitimation tillkommer det ingen kostnad.

Populära promenadstråk
(klicka för vägbeskrivning)

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Till Varbergs Stadshotell är det inga problem att ta med hunden. Där finns det två rum tillgängliga för boende med hund. Första natten kostar det 300 kr och för följande nätter är priset 100 kr per natt. 

Populära promenadstråk
(klicka för vägbeskrivning)

Varbergs Kusthotell

På kusthotellet finns det rum avsedda för besök med hundar. För att boka rum med hund ringer man till hotellet på 0340-629800. Varje vistelse oavsett antal dagar debiteras med en städavgift på 400 kr.

Populära promenadstråk
(klicka för vägbeskrivning)

Hotell Gästis

Hotell Gästis välkomnar besök med hund och priset för en till två hundar är 200 kr. Rum bokas i Villa Gästis. Hundar får inte vistas i restaurangen men det går bra att ta med sig maten upp på rummet.

Populära promenadstråk
(klicka för vägbeskrivning)

Hotell Havanna

Ta med hunden till det Kuba inspirerade Hotell Havanna. På uteserveringen, balkongen eller rummet finns det möjlighet att äta frukost tillsammans med hunden. Priset är 200 kr oavsett om det gäller en eller två hundar.

Passa på att ta med din glade fyrbente vän oavsett om du är senior eller barnfamilj på resande fot. Och välj med fördel Hotell Havanna som är beläget nära strandpromenaden vilket din hund kommer älska. 

Ett extra tips är att passa på och besöka Varberg centrum, för din fyrbente vän är det ingen lång promenad. 

Populära promenadstråk
(klicka för vägbeskrivning)