spa hotell varberg

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

 • Gratis WiFi
 • Parkering
 • Pool
 • Rumsservice
 • Kostnadsfri Frukost
 • Nära Havet
 • Gym/Träningsrum
 • Spa
 • Spabehandlingar

Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger mitt i Varberg centrum på den svenska västkusten. Ett unikt hotell med många upplevelser och ett spännande asiatiskt spa.

Vi blir glatt överraskade vi går in på Varbergs Stadshotell anno 1902. Här blandas en trivsam atmosfär från seklets början och tusenåriga influenser från öst.

Njut av ett hotell i Varberg nära havet

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa har vi hotellboenden för alla smaker.

Hotellet erbjuder tre olika boendekategorier – Boutique, Classic och De Luxe. Här möts charmigt sekelskifte och modern komfort. Prova ett boutiquerum nästa gång du bor på Varbergs Stadshotell. Vi vågar lova att din vistelse kommer att bli något alldeles extra.

Olika rum för alla smaker

Varbergs stadshotell & Asia Spa har flertalet olika rum på hotellet som du enkelt kan välja bland och boka online.

Classic rum – Alltid med hög comfort

Varbergs Stadshotell rum Classic representerar ett lite mer traditionellt alternativ, med hög komfort och standard. Rummet passar alla gäster med vackra trägolv och moderna bekvämligheter.

Classic rum

Några av dem är inredda i asiatisk stil efter vårt unika spa-tema. Alla rum har fräscha badrum och det är möjligt att välja mellan ett badkar eller en dusch. Du hittar Classic-rummen mitt på Varbergs Stadshotell och Asia Spa med utsikt över takträdgården eller innergården.

Alla rum hotellet erbjuder är naturligtvis rökfria och utrustade med följande bekvämligheter:

 • TV
 • Gratis wifi
 • Minibar
 • Hårtork
 • Vattenkokare
 • Strykjärn och strykbräda
 • Allergivänliga kuddar och täcken

Boutique – Rummet i individuell stil

Alla våra 66 Boutique-rum är individuellt inredda – med en modern men ändå väldigt personlig touch. 

Boutique - Rummet i individuell stil

Koppla av i ett krispigt vinterlandskap, safarilounge eller i en urban designmiljö? Här finns innovativa inslag och olika funktioner som runda sängar och designbadkar i mitten av rummet.

Alla rum är naturligtvis rökfria och utrustade med följande bekvämligheter:

 • TV
 • Gratis Wi-Fi
 • Modern ljud- och videoteknik
 • Espressomaskin
 • Exclusive sängar
 • Minibar
 • Skokrämset


Många rum har även både badkar och dusch.

De Lux – För dig som vill njuta av det lilla extra

Du Varbergs Stadshotell ´s 28 De Luxe-rum i den ursprungliga hotell-layouten, de flesta med utsikt över Varbergs torggata.

De Lux - För dig som vill njuta av det lilla extra

Rummens forna glans år helt återskapade från 1902. Sekelskiftesromantik kombinerad med modern lyx och komfort. Vackert högt i tak och stora burspråk med utsikt över Varberg centrum.

Rummen ligger nära Asia Spa i Varberg.

Alla Varbergs Stadshotell´s rum är naturligtvis rökfria och utrustade med följande faciliteter:

 • TV Gratis Wi-Fi
 • Espressomaskin
 • Multimediaanläggning där du kan koppla in din egen telefon eller dator
 • Minibar
 • Hårtork och strykjärn
 • Sköna allergivänliga kuddar och filtar

Ett spahotell med ett av Sveriges bästa spa

Asia Spa ligger längst upp i hotellet, med spektakulär utsikt över Varberg fästning, havet och småstadsidyllen Varberg. Här hämtas inspiration från det bästa av Asien och flera österländska filosofier och resultatet är en egen värld av välbefinnande och njutning.

Spaavdelning

Njut av Spa i Varberg

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa finns det flera olika upplevelser såsom bastubad, mörkerrum och tropisk regndusch. De är inte bara ett av Varbergs bästa spahotell – utan ett av Sveriges bästa spahotell!

Slå dig ner i de japanska varma-källorna och blicka ut mot horisonten och Varberg fästning. Sedan väntar välgörande behandlingar som tex helkropps-massage i Vitalitypoolens 30-gradiga vatten.

Tvagning - En Japansk ritual

Tvagning – En Japansk ritual

Varför inte börja din resa till Varberg med en japansk tvagningsritual. Tvagning sägs vara en ritual där både din kropp och själ renas. Sätt dig på träpallen i ett av hotellet´s tvagningsrum, sedan låter du bara det varma vattnet skölja över dig. Här får många gäster och andra besökare chansen att reflektera.

Vitalitypoolen - En hotell favorit

Vitalitypoolen – En favorit

Vitalitypoolen är ett bra val om du vill ge hela kroppen en skön massage i 30-gradigt vatten. Här får du röra dig fritt bland massagestationerna och låt vattnet massera dina muskler.

Poolen är inte avsedd för att simma i. Avrunda gärna med ett besök i något av vilrummen intill. Här kan du sträcka ut dig genom att lägga dig ner på en bädd samt koppla av i en av våra hänggungor.

Bastuoasen

Bastuoasen

Här finns mer eller mindre bastubad för alla smaker. Eukalyptus i ångbastun gör lederna och i saltbastun kan du slå dig ner i 45-gradig värme. kan du koppla av i den lågtempererade bastun, svalka dig med en tropisk regndusch eller ta ett uppfriskande dopp i vårt kallkar.

Varma källor

Varma källor – Underbart!

De japanska källorna är bland det bästa som går att uppleva på Asia Spa. Samt att man kan blicka ut mot Varberg fästning. Genom de öppna panoramafönstren sveper en havsbris in, vilket är bra när det blir för varmt. Ett passande avslut på året 2022.

Fotbad

Fotbad

Fotbaden på Asia Spa i Varberg är perfekta för dig och dina fötter. Välj gärna att hälla i en skopa med salt, slå dig tillbaka och njut i minst tio minuter.

Vill du uppleva spa i Varberg är Varbergs Stadshotell & Asia Spa ett hotell vi starkt kan rekommendera. Här finns allt från varma bad, kallbad, behandlingar, spapaket och varma källor. Boka weekend eller ett spapaket vid nyår – Varbergs Stadshotell har något för alla gäster.

Tips! Varbergs Stadshotell & Asia Spa är ett spahotell som tillåter också barn att njuta av spa fasciliteterna. Under sommaren får alla barn testa på ett spahotell i toppklass. I anslutning till Asia Spa finns det även ett gym med till exempel löpband och air-machines.

Peacock-huset

Peacock House är en lugn avdelning med flertalet rum för återhämtning och avkoppling. Boosta din energinivå i ljusterapirummet och lyssna på meditativ musik.

Mörkerrummet - Varma avkopplande vattensängar

Mörkerrummet – Vattensängar

Slappna av på de 33-gradiga vattensängarna i dovt ljus. Under varje säng finns saltstenar som avger hälsosamma mineraler som gör luften renare och behagligare. Här finns också möjlighet att lyssna på musik och meditera.

Ljusterapirummet - Ny energi

Ljusterapirummet – Ny energi

Få ny energi i behaglig värme och vila i det energigivande ljuset, njut och meditera.

Tempelrummet

Tempelrummet

Tempelrummet är rogivande för själen. Här rekommenderar vi att stanna upp och reflektera. Lyssna på dina tankar, landa i dig själv och meditera i tystnad. Tänd gärna ett ljus och upplev lugnet.

Tejasrummet

Tejasrummet

Här finns hotellets populära kopparkar med varma stenbäddar. Rummet är till för att vila och slappna av. Läs böcker om yoga och österländsk filosofi. Tejas är sanskrit och står för elementet eld.

Restaurangen på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa är inte bara ett fantastiskt spahotell, det är även ett hotell med underbart välsmakande mat. Köket hämtar inspiration av de fyra årstiderna och ambitionen är att servera riktigt bra närproducerad mat.

För dig som vill äta gott och samtidigt bor över kan vi varmt rekommendera Varbegs Stadshotell & Asia Spa. Här erbjuds klassisk frukostbuffé och middag för två vilket är en upplevelse du sent kommer att glömma.

Restaurangen

Konferens – Med allt och lite till

En lyckad konferens kräver mer än bara bra lokaler. Hotellets framgångsrika recept för lyckade möten och konferenser innehåller ett anrikt stadshotell, högklassiga konferensmöjligheter, ett underbart asiatiskt spa och professionell personal!

Konferensrum

Flexibla lokaler

Varbergs Stadshotell har möteslokaler för små som stora företag. Allt från små grupprum och modernt utrustade konferenslokaler, till hörsal och lokal för fest samt bröllop upp till 250 pers.

Ett professionellt konferensteam

Konferensteamet tar hand om allt från bokning till ankomst, och är alltid tillgängliga under hela vistelsen.

Centralt läge nära tågstationen

Hotellet är centralt beläget, endast fem minuter promenad från tågstationen i Varberg.

Stenhuset

Är ni ute efter ett mer avskilt möte? Stenhuset, som ligger ett kvarter från hotellett, är ytterst unikt. Passar utmärkt för ett mindre arrangemang.

Hotell Varberg – Vår slutsats om Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Efter att ha testat allt som erbjuds på Varbergs Stadshotell & Asia spa i Varberg kan vi varmt rekommendera detta hotell. Funderar du på att resa till Varberg i sommar och letar efter ett mycket bra hotell har du hittat rätt.

 • Här erbjuds ett stort antal olika bra rum för din övernattning i Stadshotell
 • Ett av Sveriges mest populära spa-hotell 2022
 • Plats för mer än 200 gäster och tillgång till konferensrum
 • Ett hotell med närhet till Varberg centrum, bad i Varberg och andra upplevelser
 • Barn får även vistas och ha tillgång till hotellet´s spa under sommarhalvåret i Varberg

Fler bilder på varbergs stadshotell

Stora Asia Spa Erbjudande i Varberg
Stora Asia Spa
Pris fr. 2840:- /person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Evening spa varberg
Evening Spa Exclusive
Pris fr. 1590:- /person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

kurortspaket varbergs stadshotell
Kurortspaket
Pris fr. 2490:- /person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

lilla asia spa varbergs stadshotell
Lilla Asia Spa
Pris fr. 1470:- /person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

cafe och bistro varbergs stadshotell
Spa & Bistro
Pris fr. 1290:- /person

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.