Spa Varberg

Koppla av, hämta energi och njut av spa- hotell i Varberg. Staden som är känd som en hälsostad har flertalet spahotell med sin alldeles egna unikitet.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ett fantastiskt spa hotell i centrum med influenser från österlandet. Här finns varma källor med utsikt över Varbergs fästning till massagebad och mörkerrum med härliga vattensängar.

Tips! Njut av ett yoga pass där Yin Yoga är Hotell Varberg´s absoluta favorit.

Spaaktiviteter

Varbergs Kusthotell

Med inspiration från havet erbjuder Varbergs Kusthotell saltstänkta stunder, matupplevelser, gym, fantastiska rum och avslappnande spabehandlingar med havsvattnet som viktigaste ingrediens. Helt enkelt ett spa-hotell i Varberg med bra upplevelser för alla gäster.

Spaaktiviteter

Hotell Havanna

Ett måste för dig som har en förkärlek för Kuba. Det unika Hemingway badet har skapats med inspiration av författaren Ernest Hemingway som älskade att bada. Dessutom är badet inrett och designat med tusentals marockanska kakelplattor, unikt minst sagt!

Spaaktiviteter

Ästad Vingård

Bastubad, kallbad i dammen och mysiga spabad. Sinnenas spa på Ästad Vingård är en upplevelse utöver det vanliga. Här utforskar du din egen personliga avkoppling genom dina sinnen. Utmärkt även för konferens och event

Tips! Håll utkik efter ett spa Varberg erbjudande till Jul och Nyår.

Spaaktiviteter

Erbjudande på spa i Varberg

Det finns många bra erbjudanden om man vill åka på Spa i Varberg. Nedan ser du utvalda populära spa-paket på flera av hotellen i Varberg.

Stora hälsoresan
stora hotellpaketet gästis varberg
Pris från
Kontakta hotellet
Lilla hälsoresan
hotellpaket gästis varberg
Pris från
Kontakta hotellet
Gästispaketet
paket gästis varberg
Pris från
Kontakta hotellet
Sextiofemman
pensionärspaket hotell i varberg
Pris från
Kontakta hotellet
Familjepaketet
familjepaket hotell gästis varberg
Pris från
Kontakta hotellet
Vin och spa
vin och spa varberg
Pris från
2820:-
Spapaket Äng
spapaket äng varberg
Pris från
4300:-
Spapaket kväll
spapaket kvall sinnenas spa
Pris från
2195:-
Spapaket
spapaket varberg ästad vingård
Pris från
2345:-
Lilla Havanna
lilla hotell havanna spaweekend i Varberg
Pris från
1765:-
Thalasso afton
Thalasso afton i Varberg
Pris från
1189:-
Thalasso lyx
Pris från
3159:-

Här hittar du rätt spa i Varberg

Hitta enkelt rätt spa i Varberg för dig och dina behov. Som till exempel Varbergs Stadshotell & Asia Spa med upplevelser och faciliteter utöver det vanliga.

I Varberg erbjuds bra spa i Västkust-miljö där gäster kan njuta av en upplevelse man sent glömmer.

Bästa spahotell i Varberg

Varberg har framförallt tre av Sveriges bästa spahotell! Besök Varbergs Stadshotell & Asia Spa med inslag från österlandet, Varbergs Kusthotell och Ästad Vingård!

Vilket spa i Varberg som passar just dig kan du enkelt se och boka här!

Spa för barn att njuta av

Barn är välkomna till alla spa-hotell i Varberg men tillgång till spa skiftar beroende på dag, tid och årstid.

  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa erbjuder spa för barn under sommarhalvåret. Under vintern är det många som vill njuta av Varberg Stadshotell & Asia Spa´s spa i Varberg och tillgång till spa anläggningen är därmed begränsad.

  • På Varbergs Kusthotell är barn välkomna året om men under begränsade tider på dygnet. Barn 12-16 år betalar fullt pris och får nyttja hela spa utbudet i sällskap med vuxen.

    Barn 0-11 år får vistas i pool- och bastuområdet under hotellet´s barntider, i sällskap med vuxen som köpt entré till Thalasso-spa. Kallbadhuset har 12-års gräns.

  • Ästad Vingårds sinnenas spa har tyvärr en åldersgräns på 13 år.

Bästa spa-weekend hotell i Varberg

Det är många som vill komma iväg lite för att bryta av vardagen, och då passar det minst sagt bra med en spa-weekend med avkoppling, lite extra lyx och god mat i Varberg.

  • Varbergs Kusthotell & Asia Spa är ett hotell i Varberg vi varmt kan rekommendera för er weekend. Här finns bland annat varma källor och det är ett hotell med fantastiska rum. Checka in, släng på spa-rocken och bege er till hotellet´s spa direkt från rummet.

  • Varberg´s välkända ”Kusthotellet” är alltid en favorit. För den som vill njuta av en upplevelse med klassisk massag och bland de bästa spa anlägggningarna i Sverige är detta ett hotell vi starkt rekommenderar. Ni kommer inte bli besvikna.

Spa Varberg nära havet

Varberg är känd som en av Sveriges bästa sommarstäder. Med närhet till stränder, klippor och bad ligger Varberg fantastiskt placerad för att uppleva en fantastisk semester.

Letar man boende med närhet till Kattegatt så är det framförallt Varbergs Stadshotell & Asia Spa samt Varbergs Kusthotell som gäller.

Här finns bra rum, middag, spa och ner till vattnet kommer man snabbt oavsett val av hotell.

  • Varberg´s välkända kusthotell ligger minst sagt bra placerat om det är strand och bad som lockar – endast 50 meter från havet.

  • Varbergs Stadshotell & Asia Spa är mest ett centralt hotell men med bra möjligheter att bege sig till Barnens Badstrand eller Fästningsbadet. Ett dopp i det blå är mer eller mindre bara några minuters promenad från hotellet.