Med barn

Varberg är en underbar stad att besöka för barnfamiljen. Här finns närhet till stränder, bad, spökitetsparken Varberg, simstadio och badhus. Med Hotell Varberg kan ni vara säkra på att hitta rätt hotell i Varberg som passar både vuxna och barn.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

För barnfamiljen som vill ha nära till allt och gå på spa under sommaren med tillgång till relaxrum och shuffleboard året runt. Gå på bio rakt över gatan, ät glass i hamnen, spela minigolf i socitetsparken eller bada på barnens badstrand. På Vargers stadshotell och Asia spa kommer hela familjen få en fantastisk upplevelse i Varberg!

Varbergs Kusthotell

Varbergs Kusthotell ligger alldeles intill Kåsa badstrand. Här kan barnen bygga sandslott, bada i havet (långgrunt) medans de vuxna har full uppsyn från stranden. Från hotellet är det enkelt att promenera till Apelviken där det bjuds på bad, minigolf, lekplatser och restauranger.

Hotell Gästis

Med familjepaketet får man inte bara övernattning, frukost, tvårättersmiddag, eftermiddagsfika och överraskningar till barnen. Dessutom kan ni njuta av bad i Leninbadet fram till klockan 18:00 varje dag i veckan. Hotell Gästis är centralt beläget med närhet till strandpromenad (perfekt för dig med hund), bad, Spökitetsparken Varberg och Varbergs fästning. 

Hotell Havanna

Ett utmärkt barnhotell för barnfamiljen oavsett årstid. Under sommaren är det bara några minuters promenad till bad vid ankaret med närhet till Kåsa strandbad samt Fästningsbadet. Dessutom erbjuder hotellet att barn vistas i deras spa avdelning mellan 9-18 i vuxet sällskap.

Tips! Hotell Havanna är dessutom ett utmärkt konferenshotell