Bröllop & Fest

Planerar ni inför den stora bröllopsdagen? Sommarstaden Varberg är en utmärkt destination för er stora dag. Här finns flertalet fantastiska hotell som gladeligen ordnar med allt från vigsel till fest, middag och bröllopsnatt.

Varbergs Kusthotell

På Kusthotellet i Varberg får ni den den bästa förutsättningen till en oförglömlig dag. Hotellet som ligger nära havet ger er möjligheten att få bröllopsbilder i världsklass och hotellmiljön är oslagbar. Kusthotellet hjälper till med allt det praktiska och ni behöver bara tänka på er själva. Det finns även stora möjligheter för alla gäster att övernatta och vara närvarande på er stora dag.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Ett perfekt hotell för er stora dag där ni har möjlighet att skräddarsy hela upplevelsen tillsammans med hotellet. Den populära spegelsalen med sina vackra kristallkronor passar utmärkt för bröllopsmiddagen. Dessutom finns det närliggande mingelytor där gäster och brudpar kan umgås.

Varbergs Stadshotell är även ett välbesökt hotell för företagskonferenser och deras restaurang besöks årligen av såväl invånare i Varberg som turister.