Weekend i Varberg

Ett av de många spahotell i Varberg

Varberg är den perfekta staden för en weekend med sin kära partner eller vänner då staden erbjuder många olika typer av nöjen beroende på vad du är ute efter.

Om du funderar på att åka med din partner på en romantisk weekend finns det flera hotell som har inriktning på spa- och olika typer av massagebehandlingar. Varför inte uppleva en romantisk spabehandling för två på Europas bästa spa, Comwell spahotell. Comwell har även utnämnts till Sveriges bästa spakök 2012.

Spa är inte endast för partners utan det är även perfekt för en weekend med avkoppling med sina bästa vänner för att umgås över en helg.

En weekend med spa är inget måste i Varberg då det finns så mycket annat trevligt att uppleva här, bland annat går det att uppleva kallhusbadet som är ett mysigt badställe i havet som även är öppet på vintern. Ett snabbt dopp i havet för att sedan rusa in i en varm bastu med en kall öl eller ett gott vin med sina vänner är en av många upplevelser som går att uppleva i Varberg.

Är det en weekend med inriktning på shopping men även se centrum rekommenderas det att ta ett hotell som ligger relativt centralt då det oftast är skönt att slippa ta bussen så fort man ska ta sig mellan hotellet och centrum, mycket tid kan sparas på detta.

Väl efter en lång shoppingdag finns det ett stort utbud av bra restauranger som antingen erbjuder klassik mat eller varför inte färsk fisk eller skaldjursmat. Är du trött efter en lång dag på stan går det oftast bra att äta på hotellet man bor på.

Om du har planer på att besöka Varberg över en weekend är det bra om du kan vara ute i god tid med bokningen av hotell då Varberg är en väldigt populär stad som besöks av många året runt.