Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Pris från: 1655:-

Boka nu


Varbergs Stadshotell

Stadshotellet i Varberg är ett riktigt speciellt guldkorn där sekelskifte möter modern design och komfort med en skvätt asiatiska traditioner i form av spa. Ett ganska så unikt upplägg för ett hotell på västkusten i Sverige men är väldigt populärt bland sina besökare och de flesta personer som fått uppleva detta hotell vill så klart besöka det igen.

Detta spa har hämtat det bästa från Asien i form av olika typer av behandlingar så som t.ex. olika kroppsbehandlingar, inpackning & scrub och även sköna ansiktsbehandlingar.

Detta hotellet blev utnämnt till Årets Bästa Spa 2013 och är placerat högst upp i byggnaden på grund av den underbara utsikten över havet, väldigt romantiskt och rofyllt.

I och med Varbergs Stadshotell innehar 4 stjärnor betyder det att detta hotell även har en egen restaurang som håller väldigt hög kvalitet - helhetsupplevelse med andra ord. Då hotellet erbjuder asiatiskt-spa så finns möjligheten till att även få uppleva riktig asiatiskmat om så önskas eller så går det att äta från

Detta hotell erbjuder även konferenshotell för de företag som skulle vilja ha en lite mer avslappnad konferens och goda möjligheter till att använda de olika konferenslokaler som finns tillgängligt genom bokning. Värt att nämna är att dessa lokaler håller väldigt hög standard.en meny som grundar sig i de fyra årstiderna med närproducerade råvaror.

Ett varmt och charmigt hotell mitt i centrum av Varberg, rekommenderas varmt.Se Karta


karta