Hotell Gästis

Pris från: 1700:-

Boka nu


Hotell Gästis i centrala Varberg

Även Hotell Gästis är unikt på flera sätt, bland annat så är det Varbergs äldsta hotell och ligger precis mitt emot den mysiga parken i staden. Men även deras bad är unikt då de har skapat en kopia av Leninbadet som består av över 70 000 klinker- och kakelplattor vilket gör detta till en väldigt unik plats.

Ett riktigt häftigt kurbad för den som vill uppleva något speciellt.

I anknytning till badhuset går det även att boka många olika behandlingar så som t.ex. djupgående massage, drömmassage, uppfriskande massage, oljemassage med flera.

Det är värt att nämna att dessa behandlingar måste bokas om du inte bokar något hotellpaket som inkluderar något av dessa behandlingar.

Hotell Gästis erbjuder också lokaler för företagskonferenser och olika aktiviteter går att boka in så som bad, mat eller varför inte prova på att röka riktig havannacigarrer i deras mysiga röksalong.

På morgonen erbjuds en underbar frukostbuffé för den som vill ladda batterierna inför dagen och när väl dagen har gått erbjuds det även riktig husmansbuffé på eftermiddagen.

Efter det finns det även tillgång till kaffe med kakor om så önskas och det säljs alkoholhaltiga drycker för den som vill koppla av inför kvällen.

Passa då på att prova en riktig havannacigarr till alkoholdrycken för maximal njutning. Cigarrer kan ej jämföras med cigaretter.

Detta är ett ganska så märkligt hotell men har på något sätt lyckats att fånga det mysiga och trevliga med skön trivsamhet. Rekommenderas för den som vill uppleva något väldigt speciellt.Se Karta


karta